Vil du undgå, at alt dit indhold går live, mens du bygger din hjemmeside? Så lyt med når jeg fortæller om det bedste plugin, som hjælper dig til, at arbejde i fred med dit indhold, til du er klar til at lancere.

Se videoen eller læs transskriptionen under videoen.

Hej. Jeg hedder Vivian Bille og velkommen til min kanal. Jeg hjælper andre selvstændige kvindelige iværksætter, som gerne vil have en hjemmeside, men som ikke ønsker at sidde med alt det her teknik panik der kan være, når man laver en hjemmeside. I dag vil jeg fortælle om et plugin, som jeg bruger hver, gang jeg laver en hjemmeside eller skal have opdateret en eksisterende hjemmeside.

Jeg synes, det er uundværligt i denne situation. Det er et plugin, der hedder SeedProd, og det går ind og gør det, at man kan sætte sådan et filter på, kan man kalde det, hvor du simpelthen lukker ned for din hjemmeside, og så har du sådan en ‘kommer snart’, ‘under vedligeholdelse’ what ever, det nu kan være, at man skriver.

Der er nogle ting, jeg synes, det er vigtigt at få med på den her side, når man ligesom lukker ned for sin egen hjemmeside, eller inden man lukker op for en helt ny. Og det er, at du skal altid have en mulighed for, at dem der besøger hjemmesiden, kan følge dig, kan kontakte dig, eller på anden måde komme i kontakt med dig.

Det kan være at, du gerne vil have dem over på et nyhedsbrev, så skal der lige være sådan en lille formular, hvor de kan skrive sig op eller komme over på en side, hvor de kan skrive sig op. Simpelthen en mulighed sådan, så du ikke bare skriver ‘Her kommer en ny hjemmeside’, og så sker der ikke mere, fordi så er du ude af din besøgendes tanker.

Men hvis du ligesom henviser dem til en af dine sociale medie profiler, eller hvis du netop har en formular, hvor de kan skrive sig op når din hjemmeside er klar, så får de en lille en besked. Det er en super måder at gøre det på. Så helt klart min anbefaling til et en lille et lille ekstra lag på din på din hjemmeside, det er plugin’et SeedProd, sådan så du kan arbejde på de ændringer eller lave din hjemmeside i ro og mag, uden at du behøver, at bekymre dig for, om det ryger ud for tidligt.

Hvis du kunne lide denne her video så, fortælle det ved at give et like eller skrive en kommentar i kommentarfeltet

Tak fordi du så med og vi ses snart i en anden video.

Du kan måske også finde værdi i følgende artikler

Sådan starter du planlægning af din hjemmeside

Hvilke sider, skal jeg have på min hjemmeside, som nystartet selvstændig?

Call to action – sådan får du flere til at klikke

5 begynderfejl du ikke må lave på din WordPress hjemmeside – og hvordan du fixer dem.

Sådan kommer du i gang med din hjemmeside i WordPress