Webdesigner Vivian Bille logo gul

VIP DAG

Skab resultater på rekordtid med en intensiv VIP Dag

Din vej til en opdateret hjemmeside.

Er din hjemmeside blevet en labyrint uden klar retning?

Måske er du kørt fast i tekniske udfordringer, har glemt de grundlæggende trin eller finder det udfordrende at organisere din menu.

Det kan føles overvældende at jonglere mellem virksomheden og hjemmesideopdateringer, og tanken om at sikre din hjemmeside med SSL (sikker hjemmeside) kan virke som en uoverstigelig opgave.

Du er ikke alene. Mange står i samme situation, hvor de ønsker at tage handling, men synes det er svært at komme i gang.

Men det er der en løsning for med VIP Dag - en intensiv dag, hvor du og din hjemmeside er i fokus, så du kan komme til bunds i dine lange to-do lister for din hjemmeside

Hvad kan vi arbejde på i løbet af vores dag sammen?

Billeder - indsætte/slette

Tekstrettelser

Menu opdateringer

Footer opdateringer

Kort salgs- + takkeside til nyhedsbrev

Backup af hjemmeside + vise, hvordan du gør

Sikkerhed - installere & opsætte plugin

Find links der fejler og få dem rettet

WordPress installation / opsætning

Opsætte midlertidig forside - ved redesign

Elementor bygger - opsætte eller guidet tur

Tjekke / opsætte de nødvendige plugins

Skrifttyper - sikre ensartethed på alle sider

Farver - sørge for de matcher din branding

Lave 1-sides hjemmeside (kun 8 timer VIP Dag)

Plus mange, mange flere ting fra din liste

Processen for din VIP Dag

Du bringer listen - jeg udfører arbejdet!
Nogle gange er det bare rart at overlade arbejdet til andre, så du ikke skal bruge energi på at finde ud af, hvordan det bliver gjort.

Her ser du processen i grove træk fra start til slut.

Book kemi-samtale

Book en kort samtale i min kalender, hvor vi tager en snak om opgaver og forventninger. Du får svar på alle dine spørgsmål og vi slutter af med at du får link til min bookingkalender, så du kan booke selve VIP Dagen, når det passer dig.

Book dagen

Vælg den dag i min kalender, der passer dig bedst. Du skal være tilgængelig hele dagen, til at give den nødvendige feedback. Din plads bliver bekræftet, når jeg modtager betaling.

Planlægningskald

Når jeg har modtaget betaling, sender jeg en velkomst e-mail, der giver dig mulighed for at planlægge dit 30 min. planlægningssamtale ugen op til selve dagen. Her vil vi sammen prioritere din liste.

Forberedelse

Du er ansvarlig for at indsamle alt det nødvendige materiale i form af billeder, tekster mm.. Dette skal være klar inden startdatoen. Har du brug for at vi tager en snak om hvad og hvordan, kan du fortælle det på vores kemi-samtale.

Jeg tager over

Nu starter det sjove. Jeg slukker e-mail, sociale medier og andet, som kan forstyrre, så jeg er klar til at arbejde på din to-do liste. Alt efter behov kommunikerer vi med hinanden løbende hele dagen, så spørgsmål og feedback bliver behandlet hurtigt.

30-dages e-mail support

Når dagen er slut tilbyder jeg 30-dages e-mail support i tilfælde af, at du har spørgsmål til noget af det jeg har lavet fra din to-do liste. Det er ikke support til nye opgaver.

En VIP Dag er for dig, der vil til bunds i din hjemmesides to-do liste

Den er til dig, der er træt af at hive dig selv i håret over, at tingene ikke virker, eller du ikke aner, hvilken knap det nu var, du skulle trykke på, for at få den rigtige billedstørrelse sat ind.

Så lad os få...

Din investering i at have din personlige webdesigner ved din side til at klare opgaverne på din to-do-liste
OG komme foran i køen er:

7.500 kr. + moms

VIP Dag inkluderer

Book din kemi-samtale lige her

VIGTIGT: Jeg hjælper ikke med at opdatere shop hjemmesider.

Spørgsmål & svar

Jeg arbejder udelukkende med WordPress hjemmesider, der bruger byggeren “Elementor”.

Hvis du ikke er sikker på, hvad du bruger, så kontakt mig via formularen på kontaktsiden, så kan jeg grave lidt.

Vi tager en snak om dine opgaver, og hvad du kan forvente på vores første møde inden jeg starter. Så har du en nogenlunde ide om, hvor meget jeg kan nå.

Husk, at du ikke køber færdige  leverancer, men en blok af timer. Min erfaring gør, at jeg kan arbejde hurtigt og effektivt. Dog er der ingen garanti for, at vi kan færdiggøre alle dine ønsker på én dag.

På vores strategisamtale vil vi prioritere dine opgaver, og jeg giver dig et realistiske forventninger til, hvad det er muligt at gennemføre på en dag. 

Det kræver naturligvis også, at du er tilgængelig hele dagen, hvis jeg har brug for din feedback. 

Hvis du har brug for at bestille en ny dag eller måske en ½ dag til at færdiggøre dine opgaver, så er det også en mulighed.

Ja. Jeg skal kunne få fat i det hele dagen, så du er klar til at give feedback eller svare på spørgsmål, hvis der skulle blive brug for det.

Når du booker din VIP Dag, modtager du en arbejdsbog, hvor du kan prioritere din to-do liste. Vi gennemgår listen under vores strategimøde og diskutere nærmere, hvad jeg skal bruge fra dig forud for dagen.

Men du kan allerede nu forberede dig på, at hvis det drejer sig om billeder eller tekst, skal dette være klar på forhånd.

Ja! Du vil modtage 14 dages gratis e-mail-support efter vores dag sammen for at besvare spørgsmål relateret til det arbejde, vi har udført. 

Hvis du gerne vil modtage yderligere hjælp i form af træning eller detaljeret dokumentation, kan vi arbejde sammen på timebasis.