Webdesigner Vivian Bille logo gul

Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling og levering

Alle priser på hjemmesiden vivianbille.dk samt ved tilbud mm. er altid oplyst i danske kroner (DKK) eksklusive moms. Faktura sendes til den opgivende e-mail-adresse straks efter købet.

Services og ydelser kan betales via bankoverførsel og for visse produkter via Visa eller MasterCard.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Vi modtager udelukkende besked om, at købet er betalt.

Faktura fremsendes per e-mail. Betalingsfristen er 8 dage, medmindre andet er aftalt. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70 % per påbegyndt måned, samt gebyr på 100,00 DKK.

Så snart der er betalt får du adgang til online kurser via log ind, som du selv opretter i forbindelse med købet. Andre digitale produkter leveres som regel i løbet af få minutter via mail. Digitale produkter fremsendes til den e-mail, som du har indtastet i ordrefeltet.

Rettigheder

Alle rettigheder til digitale produkter, forløb, kurser, workshops og events mm. tilhører Vivian Bille. Ved køb opnås licens til at bruge det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Log ind til kursusplatformen er personligt, og må ikke videregives til andre.

Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke sælge, udlåne, redigere eller give det købte væk eller på anden måde distribuere materialet eller dele deraf, uden forudgående skriftlig aftale med Vivian Bille.

Køb af online kurser

Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart disse køb tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Det købte digitale produkt betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til det pågældende digitale produkt.

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Du har som køber to års reklamationsret ifølge købeloven.

Køb af hjemmeside

Du garanterer, at alle elementer af tekst, billeder eller andet grafisk arbejde, som du giver til Vivian Bille, enten ejes af dig selv, eller at du har tilladelse til at bruge dem. Når du giver Vivian Bille tekst, billeder eller andet grafisk materiale, accepterer du at beskytte Vivian Bille mod ethvert krav fra tredjepart, hvis intellektuelle ejendom, vi bruger.

Det er dit endelige ansvar at sikre, at al information, billedmateriale mv. er rigtige, inden du giver dit endelige accept til, at lancere en ny hjemmeside, eller accept til lancering af redesign af eksisterende hjemmeside.

Vivian Bille må henvise til, og bruge de materialer vi producerer sammen i egen markedsføring, medmindre andet aftales.

Klippekort

Klippekort kan bruges til større og mindre opgaver, som ikke nødvendigvis er sammenhængende. Klippekortet faktureres på timebasis.

Klippekortet betales, før Vivian Bille begynder på opgaven og er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.

Ubrugte klippekort refunderes ikke.

Klippekortet udstedes til den enkelte virksomhed og kan ikke overdrages til andre.

Klippekort tidsforbrug:

Vivian Bille noterer forbruget per påbegyndt kvarter.

I arbejdstiden indgår alle områder af arbejdsprocessen fra rådgivning, forberedelse, møder til administration i forbindelse med opgaven.

Opdatering af forbrug, vil blive meddelt gennem mailkorrespondancen.

Opgaver uden for normal arbejdstid

Normal arbejdstid ligger mellem 08.00 – 16.00 i hverdage eksklusive helligdage.

Hvis arbejdet kræver arbejde mellem kl. 16.00 – 8.00 på hverdage, kommer et tillæg på 50 % oveni.

I weekender og på helligdage kommer et tillæg på 100 % oveni. Weekenden begynder fredag kl. 16.00 .

Når du har et klippekort, betyder det, at Vivian Bille trækker to timer per time, hvor der normalt kommer 100 % tillæg på, og 1½ time, hvor der normalt kommer 50 % tillæg på.

Hvis Vivian Bille arbejder på disse tidspunkter, fordi det passer bedst i den personlige planlægning, skal kunden ikke betale tillæg.

Ansvar

Vivian Bille kan ikke gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader. Dette indebærer for eksempel tab af data og fortjeneste. Vivian Bille anbefaler som udgangspunkt jævnligt at tage backup af alt data.

Vivian Bille kan aldrig stilles til ansvar for data beliggende på kundens egne servere – herunder kundens egne e-mails eller data liggende på kundens selvvalgte webhotel.

Det er kundens eget ansvar, at sørge for alt materialet på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivningen omkring ophavsret. Vivian Bille kan dermed ikke stilles til ansvar for brud af ophavsret, hvor det er kundens egen pligt at være berettiget til at bruge det anvendte materiale.

Såfremt kundens hjemmeside hackes eller der af anden art kommer uautoriserede ind på hjemmesiden, kan Vivian Bille ikke drages til ansvar.

Hvis Vivian Bille udsender et tilbud på udførslen af et projekt, hvor det viser sig at opgaven ikke kan laves, så forbeholder Vivian Bille sig retten til, at kunne annullere den pågældende aftale eller tilbagebetale kunden for den del af opgaven, som ikke kan laves.

Ret til ændringer forbeholdes.