Webdesigner Vivian Bille logo gul

Gratis Hjemmeside analyse & optimeringstips

Tiltrækker din hjemmeside dine drømmekunder?

STOP med at spilde tid & penge med en hjemmeside, der ikke WOWer dine besøgende. Få den klarhed, du ønsker, med en detaljeret hjemmeside analyse, der ser på din nuværende hjemmesides designstil & brugervenlighed.

Jeg gennemgår din hjemmeside og brand og vender tilbage til dig med:

Sådan foregår det

Trin 1

Book analyse samtale med mig - det er gratis og helt uforpligtende.

Trin 2

I forbindelse med bookingen stiller jeg nogle spørgsmål. Du må meget gerne svare så uddybende som muligt, så jeg kan forberede mig bedst muligt inden vores samtale.

Trin 3

Skynd dig over til din indbakke, der ligger en mail og venter. Husk at tilføje dato og tid til din kalender.
Tjek spam-mappen, hvis du ikke har modtager noget.

Trin 4

Vi har 15 minutter sammen, hvor jeg fortæller om anbefalinger, tips og råd. Undervejs i samtalen, fortæller jeg om muligheden for et samarbejde mellem os to. Det er naturligvis helt uforpligtende, og råd og anbefalinger får du uanset.

Der er intet pres fra min side. Har du brug for at sove på beslutningen er det helt ok.

Mød din analyse fe

Jeg ved hvor svært det er at få netop den hjemmeside, som du kan se dig selv og din virksomhed i. Kan de besøgende finde det de leder efter? Fungerer alle sider, eller giver de fejl-404? Er der en ensartet og genkendelig tone og udseende gennem hele hjemmesiden? Og så videre, og så videre.

Det er umuligt at finde rundt i, hvis man ikke er webdesigner - og det tænker jeg ikke du er, hvis du læser med her. Men jeg elsker at lave hjemmesider. Og jeg elsker at hjælpe andre til at få den hjemmeside, som både er smuk, men også strategisk planlagt, så de besøgende tager netop de handlinger, som du ønsker, at de skal tage.

Kan du ikke vente på at få svar?

Er du nervøs for resultatet!

Find den dag der passer dig. Udfyld formular så detaljeret som muligt, og så er du klar

VIGTIGT! Jeg kigger IKKE på shop hjemmesider. Hvis du har en shop hjemmeside, kigger jeg udelukkende på de 'almindelige' sider.