Hjemmesider - helt enkelt

- når teknikken ikke skal spænde ben

Hej, jeg hedder Vivian

Jeg hjælper kvindelige soloselvstændige, som bliver stoppet af teknikken, med at få lavet en hjemmeside, der konverterer samt automatisere deres processer, så de spare tid – uden at stresse over teknikken.

Så er du coach, terapeut, behandler eller konsulent, og har du nogensinde oplevet, at teknikken har stoppet dig? At du er blevet overvældet af for mange opgaver? Eller er du blevet stresset over ikke at nå de ting, som du har sat dig for?

Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Gennem step-by-step træning, lærer du at finde dit brands visuelle identitet, at opsætte din hjemmeside (uden kendskab til teknik, jubii!!) og planlægge din tid, så du får overblik over dine opgaver. Det kan også være, at du helt vil slippe tøjlerne og overlade opsætningen af din hjemmeside til mig. Så er det også en mulighed.

Hvad kan jeg hjælp dig med?

Hjælp til at lave hjemmesider
Jeg vil gerne have ...

Hjælp til min hjemmeside

Vil du have hjælp til at lave en ny hjemmeside, eller måske trænger din nuværende hjemmeside til at blive opdateret? Så kan jeg hjælpe.

Få et hjemmeside sundhedstjek
Jeg vil gerne have...

Hjemmeside analyse

Med en analyse gennemgår jeg din hjemmeside fra A-Z. Du får efterfølgende en rapport med mine anbefalinger og opdateringsforslag.

Planlægning
Jeg vil gerne have...

Hjælp til diverse ydelser

Nogle gange har du brug for, at få hjælp til en masse opgaver, som ikke har noget med hinanden at gøre. Det kan du naturligvis også få hjælp til.

Små historier om Vivian

Jeg er født og opvokset i en lille by på midtsjælland, og har altid boet inden for en afstand af 15 km fra mit fødested – på nær det år, hvor jeg læste og arbejdede i Sydfrankrig i den dejlige by Aix-en-Provance.

Bali

’At rejse er at leve’ er et citat fra H.C. Andersens ’Mit Livs Eventyr’, og jeg nyder at rejse ud og se andre kulturer. Jeg har efterhånden været i mange lande, men dét land, hvor jeg virkelig har nydt atmosfæren, livet, kulturen og naturen er Bali. 

Min dejlige kæreste og jeg er også enige om, at det bestemt ikke er sidste gang, at vi skal dertil.

Simon og Vivian

Og jeg kan ikke nævne min kæreste uden også at fortælle, at han er min største støtte. Det har han været fra dag 1, hvor jeg valgte at blive selvstændig.

Han har lagt øre til alle mine glæder og bekymringer, op og nedture. Jeg ville ikke være her i dag, hvis det ikke var for ham.

Lagkager lavet af Vivian Bille

Hvem kan ikke lide lagkager? Hmm, det kan jeg faktisk ikke… Det har dog ikke afholdt mig fra, at jeg en del år har syslet med at pynte lagkager – store som små – til mange forskellige begivenheder. 

Hvilket står i stor kontrast til min første virksomhed, hvor jeg arbejdede som Vane- og OverspisningsCoach og kostvejleder. Men mit motto er, at ’Intet er forbudt, men alt med måde’. Så der skal være plads til det hele. Og jeg brænder stadig for, at hjælpe kvinder med at få et afslappet forhold til mad.

Jeg er dog vendt tilbage til det område, som jeg har arbejdet inden for de sidste 20+ år – nemlig IT, og især omkring optimering af hjemmesider, brugervenlighed og tidsoptimering generelt. Det har jeg, fordi jeg har hørt og set, hvor mange, der er udfordret på netop teknik og hjemmesider.

Og lad mig forsikre dig om, at jeg ved, hvor du står lige nu, for jeg var der selv, da jeg startede min første virksomhed. For til trods for, at jeg har arbejdet med IT og hjemmesideopdatering i mange år, så er det alligevel noget andet, når man pludselig sidder med alle kasketterne. Det kan være uoverskueligt, stressende og til tider, havde jeg lyst til at opgive. 

Derfor ved jeg også, at der en løsning – også for dig.

Mine glade kunder

Jeg bookede Vivian til at lave min hjemmeside og det er jeg virkelig glad for. Vivian lyttede til mine ønsker og formåede at ramme min personlighed og stil spot on. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder under hele processen. Vivian er god til at guide og forklare, men er også god til at udfordre og stille spørgsmål til mine valg. Så jeg kan på det varmeste anbefale Vivian til at lave din hjemmeside, hvis du har brug for en, som tager udgangspunkt i dig, som er nærværende, inspirerende og faglig kompetent.
Annisette Martinna Güttke - LevLivetEnkelt
Annisette Martinna Güttke
Coach og flowhealer

HVORFOR gør jeg det her?

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med, at nå din drøm om at være selvstændig, uden at teknikken spænder ben, og bremser dig.