Webdesigner Vivian Bille logo gul

Om Vivian

Unik hjemmeside, som tiltrækker drømmekunder?

Jeg hedder Vivian, dedikeret hjemmesidedesigner for små virksomheder, med speciale i at hjælpe kvindelige coaches, behandlere & vidensformidlere med at få en hjemmeside, som tiltrækker de perfekte kunder.

Min mission er, at hjælpe kvindelige coaches, behandlere & vidensformidlere med at skabe positive forandringer i flere menneskers liv

Genfind gnisten

Det er let at føle sig overvældet når du bære hele ansvaret alene. Ved at have alle hattene på i virksomheden. Jeg ved lige præcis, hvordan du har det, for jeg har selv stået samme sted, som du står nu.

Du brænder stadig for at få succes, men du er fanget i rutinen, fanget i opgaver, der ikke kun tager din tid, men også din energi. De får dig til at føle, at du ikke kommer tættere på dit mål.

Hvordan kommer du videre herfra?

Du har sikkert prøvet utallige gange at løse problemet selv. Måske har du endda søgt hjælp uden at opnå den ønskede effekt?

Jeg ved godt, det er frustrerende.

Hvis du sidder lige her, har du sikkert også en hjemmeside det virker bare ikke.

Når hjemmesiden ikke spiller, hvordan skal kunder så vide, hvad du kan hjælpe dem med?

Alt, du sandsynligvis ønsker, er at gøre mere af det, du brænder for: at investere i at nå ud til de kunder, der har brug for din coaching.

Prøv at forestille dig, at:

Jeg ved, hvordan det er

Jeg har stået, hvor du står lige nu, og jeg kan fortælle dig, at du ikke skal have alle kasketten på. Det bedste, jeg har gjort for mig selv og min virksomhed, er at bede om hjælp til de opgaver, der dræner mig.

Så kan jeg bruge min tid på det, jeg brænder for, som er, at hjælper dig til at få succes. Når vi slår os sammen, har jeg din ryg hele vejen.

Jeg sørger for, at teknikken fungerer, så du er synlig og din kalender er fyldt. I mellemtiden kan du gøre det, du brænder for. Nemlig at gøre en forskel for alle dine nye kunder.

Se på min portefølje af andre vidunderlige coaches, jeg har hjulpet. Ring til mig, fortæl om dig og dine drømme, og lad os sammen bane vejen.

Jeg tilpasser servicen til dit problem

Er du i tvivl om, hvilken service du har brug for, tager vi en uforpligtende samtale, så jeg kan vejlede dig.

WordPress hjemmeside design

Jeg bygger din hjemmeside ud fra dine ønsker og mål. Er du klar til, at kunderne vælger dig?

VIP Day

Få din hjemmesides to-do liste i bund. Du har mit fulde fokus i 7 timer. Ingen teknik-hovedpine & overblikket tilbage.

GRATIS Hjemmeside analyse

Jeg tjekker din hjemmeside, med fokus på bl.a. brugervenlighed og det overordnede look & feel.

Let's get personal

IT-SOS knap

Jeg har altid været IT-SOS-knappen for familie, venner og kolleger. Det eneste jeg ikke kan hjælpe med er Apple-produkter.

Første betalte hjemmeside

Den første betalte hjemmeside, jeg lavede, var til et hotel tilbage i 00'erne, da jeg arbejdede som natreceptionist. På det tidspunkt skulle jeg kode ALT i hånden.

Min egen første hjemmeside

Jeg byggede min første hjemmeside i WordPress i 2004. Det startede som en rejseblog, men udviklede sig til mit liv i mit kolonihavehus.

Min familie

Jeg er gift med min dejlige mand Simon, som er mit største heppekor. Det tog 20+ års venskab, før vi fandt ud af, at det skulle være os.

Mit fristed, min oase

Mit absolutte fristed er i haven, med havehandsker på. Alle burde have et fristed som dette, hvor de trækker stikket 100 % ud.

Kaffe, tak

Nogle mener, at jeg ikke er en ægte kaffeelsker. Jeg bruger nemlig både sødemiddel og mælk. Men jeg ELSKER kaffe og drikker for meget.

Lås op for hemmelighederne til succes: Få fat i guiden til at undgå 20 kritiske hjemmesidefejl.

Modtag "20 kritiske hjemmesidefejl, der koster dig klienter, & hvordan du fixer dem" direkte i din indbakke. Vær på forkant med dine konkurrenter, og løft din online tilstedeværelse i dag!
Det koster kun din e-mailadresse.

20 kritiske hjemmesidefejl, der koster dig klienter - freebie