Webdesigner Vivian Bille logo gul

Webdesign + branding

Raffcoaching

Salgscoach for coaches, behandlere og terapeuter

Kunde

Kunde: Alicia Raff

Hjemmeside: raffcoaching.dk

Niche: Salgscoach

Ønsker

Alicia ønskede et redesign af sin eksisterende hjemmeside for at afspejle, hvor hun er nu i sin virksomhed. Alicia er blevet skarpere på sin målgruppe og har samtidig ændret sin niche.

Services

In her own words

Jeg er stolt, glad og føler mig genkendt når jeg er på min hjemmeside.

Før vores samarbejde om min hjemmeside var jeg rigtig glad for den, MEENNN jeg syntes ikke den var enkel nok i sit udseende og det var noget værre rod. Der var ikke noget rød tråd - OVERHOVED. Jeg var bekymret for, om du ville forstå mig og min stil og tage dig tid til at lande det unikke MIG - og det har du klaret til UG.

Jeg vil anbefale andre coaches, behandlere og mindre forretninger som gerne vil have mere struktur på deres hjemmeside og brand til at kontakt fat i Vivian.

- Alicia Raff

raffcoaching.dk
/ Lanceret 2023

WP Vedligeholdelsespakke

Efter lanceringen valgte Alicia at investere i min vedligeholdelsespakke. Vi fortsætter derfor vores tætte samarbejde med hjemmesiden, så den forbliver opdateret og løbende optimeret.

Er det tid til en hjemmeside makeover?

Hvis du nikker med, så er det det perfekte tidspunkt at tage en snak. Lad os tale om, hvordan vi kan transformere din online tilstedeværelse til noget ekstraordinært. Book din gratis konsultation i dag, og lad rejsen til din drømmehjemmeside begynde!