Webdesigner Vivian Bille logo gul

Webdesign + branding

Movebymia

Coach, Enneagramcoach & Par-coach

Kunde

Kunde: Mia Schouw

Hjemmeside: movebymia.dk

Niche: Coach

Ønsker

Mia havde en hjemmesesignet hjemmeside, som slet ikke afspejlede hende eller det hun står for. Hun ønskede et redesign af sin hjemmeside for at afspejle, hvor hun er nu i sin virksomhed. 

Services

In her own words

Den har givet mig en selvtillid omkring at henvise til den.

Vivian er super grundig og ærekær omkring hvad hun laver og det er 100% på mine præmisser. Hun justerer selv de mindste ting for at sikre sig, at jeg er 100% tilfreds. Og så har hun øje for detaljer og alt det bagvedliggende, som cookies og beskyttelse, og handelsbetingelser mm. som jeg ikke havde skænket en tanke endsige anet hvad jeg skulle gøre med. Alt i alt en meget meget værdifuld investering og behagelig proces.

Jeg overvejede om jeg kunne lave den selv igen. Om det var pengene værd. Og det var ALLE PENGENE VÆRD!

- Mia Schouw

movebymia.dk
/ Lanceret 2023

WP Vedligeholdelsespakke

Efter lanceringen valgte Mia at investere i min vedligeholdelsespakke. Vi fortsætter derfor vores tætte samarbejde med hjemmesiden, så den forbliver opdateret og løbende optimeret.

Er det tid til en hjemmeside makeover?

Hvis du nikker med, så er det det perfekte tidspunkt at tage en snak. Lad os tale om, hvordan vi kan transformere din online tilstedeværelse til noget ekstraordinært. Book din gratis konsultation i dag, og lad rejsen til din drømmehjemmeside begynde!