Mobilvenlig - brugervenlig - responsiv

Hjemmesidedesign & opsætning

Er du terapeut, behandler, coach eller konsulent, kan du få en skræddersyede hjemmeside til en overskuelig pris fra 4.897 kr. ekskl. moms.

Jeg mener, det skal være enkelt og nemt at få en hjemmeside uden, at du fortvivler over teknikken.

Derfor tilbyder jeg, at sætte alt op i WordPress, så du ikke behøver blive frustreret over dette.

Skal vi tage en uforpligtende snak om din hjemmeside?

Hjemmesidedesign ikon

Hjemmeside

Du får en hjemmeside, som er mobilvenlig, brugervenlig og let at navigere rundt i

Google optimeret ikon

SEO optimeret

Alle sider er SEO optimeret, og jeg hjælper dig med at lave meta titler og - beskrivelser.

Ekstra tilkøb ikon

Ekstra opsætning

Du har mulighed for at få købe tillægsydelser. Det sker let med klippekortordningen.

Det her er altid inkluderet

Hjemmeside wireframe

BEMÆRK: Eksklusive domæne, webhotel og eventuel SSL-certifikat. Det er dog muligt at få min hjælp til at få dette på plads.

Pris fra 4,897 kr. ekskl. moms.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Mulighed for tilkøb

Du har altid mulighed for at tilkøbe:

  • Flere sider
  • Opsætning af blogarkiv og blogindlæg.
  • Hjælp til opsætning i MailerLite nyhedsbrevplatform.
  • Opsætte Freebie opt-in.
  • Lave Freebie landingpage og takkeside.
  • Med mere.

Jeg anbefaler, at du kigger på min klippekort løsning, som du med fordel kan bruge her.

Mine glade kunder

Jeg bookede Vivian til at lave min hjemmeside og det er jeg virkelig glad for. Vivian lyttede til mine ønsker og formåede at ramme min personlighed og stil spot on. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder under hele processen. Vivian er god til at guide og forklare, men er også god til at udfordre og stille spørgsmål til mine valg. Så jeg kan på det varmeste anbefale Vivian til at lave din hjemmeside, hvis du har brug for en, som tager udgangspunkt i dig, som er nærværende, inspirerende og faglig kompetent.
Annisette Martinna Güttke - LevLivetEnkelt
Annisette Martinna Güttke
Coach og flowhealer

Jeg vil ikke spilde din tid

Det er rigtig ærgerligt at spilde vores kostbare tid. Derfor, hvil du ønsker hjælp til følgende typer af hjemmeside, kan jeg ikke hjælpe:

  • Produktsider.
  • Medlemssider.
  • Sider med komplicerede integrationer.

Sådan forløber vores samarbejde

Du behøver ikke at kende teknikken bag at lave hjemmesider, eller vide, hvordan du opsætter indholdet. Jeg guider dig gennem hele forløbet, og fortæller dig, hvad jeg har brug for. 

Social media samtale

Indledende samtale og forberedelse

Her fortæller du om din målgruppe og nærmeste konkurrenter. Hvad formålet med hjemmesiden er, og hvilke hjemmesider DU kan lide. Jeg guider dig ifht. det indhold du leverer. Om du finder billederne eller jeg finder passende billeder for dig, aftaler vi på mødet.

Designproces ikon

Designprocessen

Vi finder ud af, om du selv vil finde farver og skrifttyper, eller om jeg skal finde et par eksempler, du kan vælge mellem. Når alt er på plads, laver jeg en designguide med farvepalette og kombination af skrifttyper. Når dette er godkendt, starter jeg med at lave hjemmesiden til dig

Hjemmesidedesign ikon

Udvikling af din hjemmeside

På baggrund af de to ovenstående punkter, designer jeg din hjemmeside. Når det hele er sat op og klar, mødes vi online via Zoom, hvor jeg viser resultatet. Du har nu mulighed for at give din feedback. Der følger 2 revisioner med i prisen. Det er muligt at købe ekstra revisioner.

Nyhedsbrev ikon

Test og lancering

Når designprocessen er færdig, er det tid til at teste. Jeg tester i forskellige browsere og de mobile enheder, jeg har til rådighed. Er hjemmesiden ikke bygget på dit eget webhotel, flytter jeg efter test siderne over til dig. Det er nu tid til at åbne for din nye hjemmeside ud mod verdenen.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, jeg overlader domæne og hosting til dem, der er eksperter på dét område. Jeg kan anbefale simply.com, som mine kunder er glade for.

Det tager mellem to og seks uger, fra jeg modtager indholdet. Det afhænger både af kompleksiteten, og hvor hurtig, du er til at svare på mine henvendelser.

Ja, du ejer hjemmesiden 100%. 

Når du har betalt hele beløbet, er hjemmesiden din.

Nej, jeg har valgt for dig. Men bare rolig, det er et utrolig alsidigt, hurtigt og brugervenligt tema, hvor jeg kan designe lige netop den hjemmeside, som du ønsker.

Jeg arbejder med Elementor Pro, som koster 309 kr. om året. Første betaling er med i prisen. Herefter har du to muligheder. Du kan enten vælge at opdatere Elementor gennem mig årligt, eller selv opdatere gennem Elementor når året er gået.

Det tager mellem to og seks uger, fra jeg modtager indholdet. Det afhænger både af kompleksiteten, og hvor hurtig, du er til at svare på mine henvendelser.

Nej, jeg overlader domæne og hosting til dem, der er eksperter på dét område. Jeg kan anbefale simply.com, som mine kunder er glade for.

Ja, du ejer hjemmesiden 100%. 

Når du har betalt hele beløbet, er hjemmesiden din.

Jeg er klar til at hjælpe

Vil du have en hjemmeside, som arbejder for dig, så book 30 minutters uforpligtende samtale. Det koster dig ikke noget.