Freebie til dig, der er selvstændig

20 instagram post skabeloner

+ Canva træning i, hvordan du bruger skabelonerne.

Kæmper du også med at få lavet opslag til Instagram, og bliver du overvældet over alle de skabeloner og muligheder, der er i Canva? Det er heller ikke let. Alligevel er skabeloner vejen frem. Skriv dine oplysninger ind herunder, så kvitterer jeg med 20 enkle skabeloner, lige til at gå til + du får adgang til en basis Canva træning, hvor jeg viser, hvor enkelt det er at bruge skabelonerne.

Jeg behandler dine oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev eller køb, så længe det er relevant. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af nyhedsbrevet.

20 canva skabeloner
Susanne Ringsted
Susanne Ringsted Susannes Keto Køkken
Læs mere
Jeg troede Vivians skabeloner kun var for begyndere uden erfaring med Canva, men jeg tog heldigvis fejl. Jeg bruger Canva pro og jeg bruger det rigtig meget, men jeg synes godt det kan være meget uoverskueligt med alle de forskellige skabeloner, jeg skal tit fjerne og lave meget om for, at det passer til min forretning. Skabelonerne er super nemme at bruge og al det unødige er skåret væk, de er ganske enkelt geniale og dækker alle forskellige typer af opslag jeg har brug for, også dem jeg ikke vidste jeg havde brug for. Med denne guide har Vivian ryddet vejen for mig og de får mine opslag til at se prof ud. Tak for super gode skabeloner.

Det her kan du bruge skabelonerne til

Vil du med lethed designe dine opslag på instagram?

Så skal du bare hente disse Canva skabeloner, som du med lethed kan ændre, så de passer til dine brand farver, skrifttyper og billedstil.